Rólunk

A Szentlőrinci Média Kht. 2000. januárjában kezdte működését. A Társaság 2008. év végén a Képviselő-testület határozata értelmében, a törvényi elvárásoknak eleget téve átalakult nonprofit kft-vé. 


1.  A társaság cégneve: SZENTLŐRINCI MÉDIA Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
     Rövidített cégnév: SZENTLŐRINCI MÉDIA Nonprofit Kft.

2.  A társaság székhelye: 7940 Szentlőrinc, Templom tér 1-3.

3.  Az alapító neve és székhelye:  Szentlőrinc Város Önkormányzata,
                                7940 Szentlőrinc, Templom tér 1-3.

4. A társaság célja: Olyan szellemi műhely létrehozása, amely korszerű keretek között lehetővé teszi saját helyi sajtótermék (újság) szerkesztését és kiadását, önálló helyi TV-adás megszervezését, készítését és műsor sugárzását. Ennek segítségével emelni kívánja a társaság a város és vonzáskörzete kulturális tevékenységét, és megteremteni a meglevő kulturális örökség megóvását. A média eszközeivel a társaság elő kívánja segíteni az ismeretterjesztést, valamint a nevelést és oktatást.  

5.   A Szentlőrinci Média Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (rövidebben: Szentlőrinci Média Nonprofit Kft.) fő feladata a Lőrinc tv kéthetente jelentkező magazinműsorainak elkészítése és sugárzása, a képújság szerkesztése, eseti kiadványok összeállítása, megjelentetése.

6.   Díjaink:  2013-ban a Kamera Korrektúra pályázatán portré kategóriában a Lőrinc Tv  által Bogdán Lászlóról készített portré 3. helyezést ért el.
        2013-ban a Helyi Televíziók Országos Egyesületének pályázatán ugyanezzel a portréval 3. helyezést értünk el.